Deelprojecten ZAAM

Sinds november 2022 zijn Lennert de Rooij, Naomi Heijne den Bak en Joep van Asperen actief als projectleiders bij scholengemeenschap ZAAM. Als projectleiders zijn zij verantwoordelijk voor de bouwkundige projecten van 14 middelbare scholen in Amsterdam. Deze projecten lopen uiteen van schilderwerkzaamheden tot grote verbouwingen, waarbij vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met de gebruikers in het gebouw. De gebruikers staan centraal, dit betekent dat de leerlingen ongestoord hun lessen kunnen volgen en de docenten hun werk optimaal uit kunnen voeren.

Om achter de specifieke wensen van de scholen te komen gaan Lennert, Naomi en Joep op locatie in gesprek met de directie. Zij zorgen ervoor dat in samenwerking met de betreffende school, stichting ZAAM en de aannemer, de wensen van de school realiteit kunnen worden. In deze projecten werken zij, net als bij onze andere projecten, volgens onze standaard Rienks-methode. Persoonlijke aandacht, samenwerking en transparantie staan centraal in deze methode.

Lennert en Naomi zijn erg gemotiveerd, Lennert: “ik word heel erg enthousiast van de verantwoordelijkheid die ik krijg en van de variatie aan projecten”

lennert naomi bouwkundige projecten


TIJD VOOR EEN KENNISMAKING?

We zijn benieuwd naar jouw plannen, dus bel of mail ons gerust.