Team

ONS GEZAMENLIJKE DOEL IS DE KWALITEIT VAN HET DAGELIJKS LEVEN VAN MENSEN TE VERHOGEN
Team Rienks Adviseurs

Onze mensen

Joep van Asperen junior

JOEP VAN ASPEREN

PROJECTMANAGER

“Mijn talent? Praten. Ik heb graag contact met mensen, vind het mooi om zaken te regelen en ervoor te zorgen dat alles goed loopt.” Projectmanager Joep van Asperen komt via zijn afstudeeropdracht voor de opleiding Facility Management bij Rienks Adviseurs terecht. Goede begeleiding in combinatie met de eigen verantwoordelijkheid die hij krijgt, zijn voor hem redenen om er te werken. “Daarnaast is er een fijn kantoor en zijn er binnen het bedrijf verschillende werkzaamheden waarbij je wordt betrokken. De sfeer vind ik ook belangrijk. Er wordt hard gewerkt, maar het is ook gezellig om hier te zijn.”

Marjan Cup directiesecretaresse

MARJAN CUP

DIRECTIESECRETARESSE

“Wat mij voldoening geeft? Wanneer iedereen zijn werk op een prettige manier kan doen. Ik draag daaraan bij door te zorgen dat alles lekker loopt.” Onder dat ‘alles’, valt veel bij directiesecretaresse Marjan Cup. Als spin in het web ondersteunt zij de interne bedrijfsvoering. Secretariële taken, agenda-beheer, een deel van de financiële administratie, verzekeringen, personeelszaken – noem maar op. Verder organiseert ze kennisdelingen op projecten voor alle medewerkers. “Zo’n bezoek sluiten we af met een dinertje. Dat is goed voor de teamspirit, maar het is ook belangrijk om van elkaar te weten waar we mee bezig zijn.”

Naomi Heijne den Bak junior huisvestingsadviseur

NAOMI HEIJNE DEN BAK

HUISVESTINGSADVISEUR

Dit past hélemaal bij mij, dacht huisvestingsadviseur Naomi Heijne den Bak toen ze een vacature van Rienks Adviseurs las. “Want: gave projecten en een kleine groep collega’s. Ik zocht een bedrijf waar iedereen elkaar kent en waar je weet bij wie je moet zijn met welke vraag.” De hoge mate van zelfstandigheid die ze krijgt, bevalt haar. Voor ondersteuning is er het team. “We proberen echt goed van elkaars expertise gebruik te maken. Als ik bedenk wat ik allemaal heb geleerd sinds ik hier werk, is dat is héél veel. De sfeer op kantoor is ook erg goed.”

Chester Isselman huisvestingsadviseur

CHESTER ISSELMAN

HUISVESTINGSADVISEUR – PARTNER

“Bij huisvestingsvraagstukken komen stenen, mensen en processen samen.” Huisvestingsadviseur Chester Isselman houdt zich bezig met de voorkant van dit proces en is een echte verbinder. Hij werkt graag bij Rienks Adviseurs omdat hij een hoge mate van verantwoordelijkheid krijgt. “Daar staat tegenover dat iedereen elkaar helpt vanuit de eigen expertise. Ik wil graag die autonomie hebben, maar we kunnen altijd bij elkaar terecht”. Werken in een kleine organisatie, waar ruimte is om mee te denken, vindt hij prettig. “De lijntjes zijn kort. Dat klinkt als een dooddoener, maar ik pas niet bij een organisatie waar honderden mensen werken en je alleen een taak krijgt.”

 

Petra Michelet projectassistente

PETRA MICHELET

PROJECTASSISTENTE

“Voor mij is geen dag hetzelfde bij Rienks Adviseurs.” Petra Michelet is officieel projectassistente, maar dat dekt de lading niet helemaal. Ze ondersteunt onder meer de projectmanagers bij verschillende projecten, assisteert bij aanbestedingen, beheert en onderhoudt de website en bewaakt de huisstijl. “Ik kwam hier werken met het doel te ondersteunen bij het opzetten van het archief en ben nooit meer weggegaan. Dat komt door alle collega’s, met wie het contact altijd goed is.” Ook een taak: teambuilding. “Ik bedenk graag gezellige dingen voor het team.”

Frits Hogen Esch team

FRITS HOGEN ESCH

SENIOR PROJECTMANAGER

“Waarom lopen bouwprojecten uit planning en budget, en waarom functioneren gebouwen niet of zijn ze onmogelijk te beheren?” Frits Hogen Esch zoekt de afgelopen jaren zowel als senior projectmanager als leidinggevende samen met ontwerp- en bouwteams naar oplossingen hiervoor. En weet die te vinden. “Onder meer door het aanbrengen van slimme faseringen en het slim inventariseren en implementeren van gebruikerswensen.”

Waarom hij als senior projectmanager bij Rienks Adviseurs werkt?

“Omdat in het compacte team alle kennis aanwezig is voor het succesvol realiseren van bouw,- en huisvestingprojecten. De lijnen zijn kort, het niveau van vastgoedkennis hoog. Wat mij betreft de ideale combinatie.”

OOK VOL TROTS WERKEN AAN MOOIE PROJECTEN?

Lennert de Rooij junior projectmanager

LENNERT DE ROOIJ

PROJECTMANAGER – KOSTENADVISEUR

Vrijheid, diversiteit aan werkzaamheden, opleidingsmogelijkheden en -kansen: dat zijn voor projectmanager Lennert de Rooij de redenen om te werken bij Rienks Adviseurs. “Ik krijg een kick van de zelfstandigheid die ik krijg.” Tijdens zijn opleiding Bachelor Built Environment (BBE) hield Lennert zich al veel bezig met circulariteit. Hij studeert op dit onderwerp af bij Rienks Adviseurs en gaat er niet meer weg. “Bij een bezoek aan een groot project in Amsterdam viel het kwartje voor mij: hier wilde ik voortaan aan meewerken.” Een plus daarbij: de kleine organisatie. “Ik houd van persoonlijk contact, zowel met opdrachtgevers als met collega’s.”

Bert Streefkerk senior adviseur projectmanager

BERT STREEFKERK

SENIOR ADVISEUR/PROJECTMANAGER

Senior projectmanager/adviseur Bert Streefkerk is bouwkundige. “Een hts’er van de oude stempel”, zo omschrijft hij zichzelf. “Maar ik heb altijd een affiniteit gehad met de juridische kant van het bouwen.” Als begin jaren negentig de regels voor Europees aanbesteden worden geïntroduceerd, duikt hij er diep in. Het wordt – en ís – één van de specialiteiten van Rienks Adviseurs. Bert draait de afgelopen jaren vooral grote projecten, onder meer als projectdirecteur. “Adviseren, sparren – het is een prachtig vak. Een mentor voor de jongere garde? Ja, zo mag je dat wel vertalen. Al sta ik daar zelf nooit zo bij stil.”

Willard de Vries senior projectmanager

WILLARD DE VRIES

SENIOR PROJECTMANAGER

“Organiseren zit in mijn bloed”, zegt senior projectmanager Willard de Vries. “Het sturen van een bouwproject in alle fases, het beheersen daarvan en het meenemen van alle partijen daarin. Want je bouwt natuurlijk mét elkaar.” Hij werkt bij Rienks Adviseurs omdat de werksfeer er prettig is, er grote onderlinge betrokkenheid is en er veel mogelijkheden zijn om áán het bedrijf te werken. “Een soort familie is het.Willard leidt als senior ook de junioren op. “Ze zijn ambitieus, leergierig en zitten vol ideeën. Het is mooi te ervaren hoeveel ze al inbrengen en hoe snel ze zich bij ons ontwikkelen. 

Joeke van Waesberghe directeur

JOEKE VAN WAESBERGHE

DIRECTEUR

“Ik krijg een enorme kick van een collega die in het diepe springt en een project draait, terwijl hij of zij nog best weinig ervaring heeft. Uiteraard managen en coachen we dat, maar het begint met het wagen van de sprong.” Directeur Joeke van Waesberghe gelooft dat mensen excelleren in dingen die ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. “Omdat je daarin de grootste stappen kunt maken en kwalitatief beter wordt als professional.” De wil om kwaliteit te leveren ziet hij als een constante bij Rienks Adviseurs. “Dat is een karaktereigenschap. Het heeft met betrokkenheid te maken.”  

OP ZOEK NAAR WERK DAT JE UITDAAGT?

TIJD VOOR EEN KENNISMAKING?

We zijn benieuwd naar jouw plannen, dus bel of mail ons gerust.