Het is zover!

Het is zover!

Rienks Bouwmanagement heet vanaf nu: Rienks Adviseurs!

Waarom deze nieuwe naam? De toevoeging ‘bouwmanagement’ dekt de lading niet van onze dienstverlening. Wij doen namelijk veel meer! Wij zijn als adviseur op het gebied van huisvestingsoplossingen al vanaf de initiatieffase betrokken. Dit doen wij voor organisaties in onderwijs, zorg, cultuur, (semi)overheid en voor commercieel vastgoed.

Hoe zien wij huisvesting? Als je denkt dat dit vooral te maken heeft met gebouwen, gaat er bij Rienks Adviseurs een wereld voor je open. Want wat voor een ander een gebouw is, is voor ons een plek waar mensen samenkomen om te werken, te zorgen, te leren en te leven. Het zijn die mensen, de gebruikers,  in wie wij bijzondere interesse hebben. Je kunt huisvesting niet los zien van de manier waarop je als organisatie georganiseerd bent, waar je voor staat, wie jouw gebruikers zijn en welk gevoel je ze wil geven. Elke keuze die gemaakt wordt, heeft impact op het plezier waarmee gebruikers de gebouwde omgeving ervaren.

Hoe komen onze huisvestingoplossingen tot stand? Wat wij doen is niet per se eenvoudig, maar wel het mooiste dat er is. Gedurende dit gehele proces vinden wij samen met jou oplossingen die soms onverwacht zijn, vaak verrassend en altijd bruikbaar. Behalve adviseren, luisteren wij vooral en geven wij een stem aan iedereen, van jou als partner tot de eindgebruiker. We spiegelen en stellen vragen, we begrijpen en verstaan, we ontdekken en organiseren en delen onze expertise. Zo creëren wij met en voor jou  een omgeving die klopt, die laat zien wie jouw organisatie is  en waar jouw organisatie voor staat. En die ervoor zorgt dat jouw gebruikers er met plezier gebruik van maken, nu en in de toekomst.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website, een nieuwe huisstijl en een nieuw logo in frisse kleuren.

Welkom bij Rienks Adviseurs, partner in huisvesting!


TIJD VOOR EEN KENNISMAKING?

We zijn benieuwd naar jouw plannen, dus bel of mail ons gerust.