Kwaliteitsborging The Wing, Amvest

  • Opdrachtgever Amvest
  • Dienst Projectmanagement, kwaliteitsmanagement
Projectmanagement cube wing

Aan het IJ is een nieuwbouwproject aan de Noordelijke IJ-oever op het voormalige Shellterrein Overhoeks. Samen met Ymere ontwikkelt Amvest hier ruim 1.600 huur- en koopwoningen. Aan het IJ is de woonwijk die onderdeel uitmaakt van de nieuwe wijk Overhoeks. Een nieuwe groene stadswijk net buiten de hectiek van de binnenstad van Amsterdam.

Dit project betreft de realisatie van appartementengebouw The Cube en The Wing binnen de ontwikkeling Aan het IJ, op de locatie Overhoeks te Amsterdam Noord.

Respectievelijk 84 en 76 appartementen, welke staan op een gemeenschappelijke parkeergarage met 102 parkeerplaatsen en 84 + 76 privé bergingen. De ontwikkeling van het project past binnen de strategie en ambities van onze opdrachtgever om aantrekkelijke en duurzame woningen en woongebieden te ontwikkelen.

De oplevering heeft in 2022 plaatsgevonden.

 

"Rienks is zowel bouwtechnisch onderlegd als streetwise gepokt en gemazeld in de bouwkolom. Daardoor weten ze in het ontwerpproces en de uitvoering wanneer te moeten schakelen; ook richting mij. Dat biedt vertrouwen en geeft mij rust".
Mike Post, Ontwikkelmanager Amvest

Ons Werk

  • Managen van de Kwaliteitsborging
  • Het adviseren en ontzorgen van de opdrachtgever bij het tot stand komen van het Technisch Ontwerp en Aannemingsovereenkomst
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles tijdens de realisatiefase

 

Meer weten over dit project?

Neem contact met onze expert op

WILLARD DE VRIES
SENIOR PROJECTMANAGER
Willard de Vries senior projectmanager

Extra informatie