Koalaverblijf Ouwehands Dierenpark

  • Opdrachtgever Ouwehands Dierenpark
  • Dienst Projectmanagement
  • Omvang 858m2
koala verblijf ouwehands

Koalaverblijf Ouwehands dierenpark

Rienks Adviseurs is gevraagd om het Projectmanagement voor het Australië verblijf bij Ouwehands dierenpark uit te voeren. Na realisatie zullen hier de eerste Nederlandse Koala’s gaan verblijven, gecombineerd met Walibi’s. Tevens zal er in de centrale ruimte een vlindertuin komen. Naast het managen van de constructieve bouw, sturen wij ook de ontwikkeling en realisatie van de bij behorende beleving aan. Ontwerpers van Ouwehands dierenpark, aangevuld met externe partijen, geven vorm aan de gethematiseerde aankleding van het terrein, kiosk en de binnenruimten voor zowel de bezoekers als de dieren.

Het gebouw is 858m2 BVO groot, met 3 geconditioneerde binnen,- en 6 nachtverblijven. 1 geconditioneerd verblijf voor Walibi’s. Het gebouw wordt gasloos verwarmd middels warmtepompen die aangedreven worden door electra van de zonnepanelen op de daken van het gebouw.

Ons Werk

Frits Hogen Esch van Rienks Adviseurs is als projectmanager eindverantwoordelijk voor de begeleiding van de bouw van het Australië verblijf. Deze verblijven worden zover als mogelijk in eigen beheer ontwikkeld en uitgevoerd, van nieuwbouwplannen (gebouwen, faciliteiten, dierverblijven) tot het begeleiden van specialistische werkzaamheden van derden.

 

 

 

 

 

Meer weten over dit project?

Neem contact met onze expert op

FRITS HOGEN ESCH
SENIOR PROJECTMANAGER
Frits Hogen Esch team

Extra informatie